Λιθάρια – Μπυραρία

Στην μπυραρία- εστιατόριο “Λιθάρια” θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε μία ξεχωριστή γευστική εμπειρία. Απολαμβάνοντας ξεχωριστά πιάτα θα έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε και την μπύρα της επιλογής σας μέσα από μία τεράστια γκάμα.

Εμείς σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τις σπεσιαλιτέ του εστιατορίου όπως “ελάφι φιλέτο με σως από βατόμουρο ή φραγκοστάφυλο”, “καγκουρό φιλέτο με σως από πιπερόριζα”, αλλά και ποικιλίες με επιλεγμένα τυριά, αλλαντικά αλλά και λουκάνικα συνοδευμένες με τις 80 και πλέον ετικέτες μπύρας.Σας προτείνουμε να επισκεφτείτε την συγκεκριμένη μπυραρία- εστιατόριο στην οδό Ακροπόλεως 39 & Πάρνηθος | Ν.Ηράκλειο Αττικής

Στόχος της δημιουργίας του site, ήταν η περιγραφή της πλήρης εικόνας του εστιατορίου. Περιγράφοντας με εγγύτητα και πληρότητα τα διαφορετικά και τόσο ιδιαίτερα πιάτα που προσφέρει καθώς και την γκάμα της μπύρας. Ένα ελκυστικότατο site στο οποίο ο πελάτης πριν φθάσει στο εστιατόριο ξέρει ακριβώς τι θα πληρώσει μιας και παρέχει menou με τις τιμές των προϊόντων που προσφέρει! Επίσης υπάρχει και χάρτης με πλήρη περιγραφή της τοποθεσίας του μαγαζιού. Στο site υπάρχει και φόρμα επικοινωνίας ώστε ο πελάτης να επικοινωνήσει με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος!

www.litharia.gr