Η ομάδα μας

 • Δημιουργούμε το μέλλον σχεδιάζοντας αυτό που θα έρθει

  Επικοινωνήστε μαζί μας
 • Ιδρύθηκε από δύο νέους, αυτοδημιούργητους και γεμάτους όρεξη ανθρώπους, το Φώτη Καρύδα και τον Κωνσταντίνο Καπέλλα, πριν από περίπου μία δεκαετία, ενώνοντας το όραμά τους, την αγάπη τους για την τεχνολογία, την ενημέρωση και διαφήμιση.

  Ο πρώτος εργάστηκε στα δύο μεγαλύτερα ιδιωτικά κανάλια της χώρας ως δημοσιογράφος, υπηρετώντας το ελεύθερο ρεπορτάζ στα κεντρικά δελτία ειδήσεων, ενώ ο δεύτερος ταξίδευε ασταμάτητα σε όλη την Ελλάδα ως υπεύθυνος διαφήμισης.

Οι ιδρυτές

 • Φώτης Καρύδας

  Φώτης Καρύδας

  — CEO & συνιδρυτής
  • Υπεύθυνος τεχνολογίας και δημόσιων σχέσεων
  • Γενικός διευθυντής
  • Ιδρυτής

  Σπούδασε Δημοσιογραφία και εργάστηκε στα μεγαλύτερα ιδιωτικά κανάλια της χώρας, σημειώνοντας πολλές επιτυχίες και αποκλειστικότητες.

  To 1995, ως ρεπόρτερ της πρωινής ζώνης του Mega Channel και σε ηλικία 22 ετών, ταξίδεψε στη Βοσνία, καλύπτοντας τον πόλεμο και σημειώνοντας την πρώτη δημοσιογραφική επιτυχία. Ακολούθησαν χρόνια ελεύθερου ρεπορτάζ στις ειδήσεις του καναλιού και μια μεταγραφή σε αντίστοιχη θέση στον ANT1.

  Τα αμέτρητα ρεπορτάζ ποικίλων θεμάτων και μια αποκλειστικότητα στο μεγάλο σεισμό της Αθήνας το Σεπτέμβριο του 1999, όταν κατέφτασε πρώτος στο εργοστάσιο της Ρικομέξ καταγράφοντας με handicam τα πρώτα πλάνα, έφεραν την αναγνώριση στους δημοσιογραφικούς κύκλους, ενώ ακολούθησε μια ακόμα μεγαλύτερη επαγγελματική επιτυχία: η αποκλειστική συνέντευξη του Σάββα Ξηρού, μέλους της 17 Νοέμβρη, για λογαριασμό του ιντερνετικού ειδησεογραφικού site www.eidisi.tv, του οποίου και ήταν ο δημιουργός.

  Το διαδίκτυο και οι νέες τεχνολογίες ήταν κάτι που του προκαλούσε μεγάλο ενδιαφέρον από νωρίς. Έτσι γεννήθηκαν τα εντυπωσιακά για την εποχή τους ειδησεογραφικά site www.eidisi.tv και www.enew.gr, όπου αρθρογραφούσαν μεταξύ άλλων, μεγάλοι και καταξιωμένοι δημοσιογράφοι, όπως ο Κωστής Βέρρος, ο Λυκούργος Κομίνης κ.ά. Ο Όμιλος ANT1 και το Εργαστήρι Ελευθέρων Σπουδών, αναγνωρίζοντας τις ικανότητες και τις γνώσεις του στο κομμάτι του ίντερνετ, του ανέθεσε για 3 χρόνια τη διδασκαλία του μαθήματος “Ελεύθερο Ρεπορτάζ και Δημοσιογραφία στο Διαδίκτυο”.

  Το 2000, μαζί με τον Κων/νο Καπέλλα δημιούργησαν το www.touristorama.com, έναν τουριστικό οδηγό για την Ελλάδα, που περιλαμβάνει σήμερα περισσότερες από 2.000 τουριστικές επιχειρήσεις και ηγείται της τουριστικής αγοράς.

  Εδώ και μία δεκαετία υπηρετεί τον τουρισμό και τη διαφήμιση, οραματιζόμενος μια συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρία που παρέχει αξιόπιστες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

 • Κωνσταντίνος Καπέλλας

  Κωνσταντίνος Καπέλλας

  — CEO & συνιδρυτής
  • Υπεύθυνος προώθησης και διαφήμισης
  • Γενικός διευθυντής
  • Ιδρυτής

  Σπούδασε Δημοσιογραφία. Πριν προλάβει, όμως, να τον κερδίσει η τηλεόραση, τον κέρδισε ο Τύπος και τα τουριστικά ρεπορτάζ.

  Υπηρετεί τον τουρισμό εδώ και 15 χρόνια. Ξεκίνησε ως ταξιδιωτικός ανταποκριτής για λογαριασμό έντυπου τουριστικού οδηγού και γρήγορα εντυπωσιάστηκε από τη μαγεία των ταξιδίων. Το έμφυτο ταλέντο του στις πωλήσεις φάνηκε αμέσως, οδηγώντας σε συνεχείς επαγγελματικές επιτυχίες. Ταξίδεψε στις πιο τουριστικές περιοχές και έγινε ο σύμβουλος διαφήμισης για εκατοντάδες επιχειρήσεις. Ανέλαβε την προβολή τους μέσω του περιοδικού και έχτισε συνεργασίες και φιλίες που κρατούν μέχρι σήμερα.

  Παράλληλα με τη διαφήμιση ξενοδοχειακών και άλλων επιχειρήσεων, συνέταξε άπειρα τουριστικά αφιερώματα. Το δημοσιογραφικό δαιμόνιο τον οδηγούσε στις πιο κρυφές γωνιές της Ελλάδας, για τις οποίες έγραφε τα πιο πλήρη και έγκυρα οδοιπορικά, που εξελίσσονταν σε πολύτιμο εργαλείο για τους χιλιάδες τουρίστες.

  Με τα χρόνια, η αγάπη του και η ενασχόλησή του με τη φωτογραφία απέκτησε και επαγγελματική υπόσταση. Έτσι, επιστρέφοντας από τα ταξίδια του, έφερνε μαζί ένα πολύτιμο φωτογραφικό υλικό από διάφορα μέρη της Ελλάδας. Σήμερα, μετά από χρόνια εμπειρίας και έχοντας επενδύσει σε σύγχρονο εξοπλισμό, αλλά διατηρώντας και το ίδιο μεράκι που είχε στο πρώτο ταξίδι, θεωρείται κορυφαίος στην τουριστική φωτογραφία.

  Έχει συμμετάσχει στις μεγαλύτερες εκθέσεις του κλάδου, αποκομίζοντας ασύγκριτες εμπειρίες. Ενημερώνεται συνεχώς για τις νέες τεχνολογίες, το marketing και την εφαρμογή του για την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών. Γνωρίζει την Ελλάδα όσο λίγοι. Το ίδιο και τον τουρισμό, τον οποίο υπηρετεί ασταμάτητα και με την ίδια όρεξη που τον διέκρινε όταν ξεκινούσε, πριν από μια δεκαπενταετία.

  Το 2000 ένωσε την αγάπη του για το ίντερνετ με το Φώτη Καρύδα. Μαζί δημιούργησαν το www.touristorama.com, έναν ιντερνετικό οδηγό διακοπών, που προβάλλει πια περισσότερες από 2.000 επιχειρήσεις.

Τα τμήματα

Πληροφορική & Ανάπτυξη

Καινοτομία και διαρκής εξέλιξη των υπηρεσιών μας, από προσωπικό με “φρέσκες ιδέες” που εκπλήσει ακόμα και εμάς η πρωτοπορία τους. Η τεχνολογία και η σωστή της χρήση μπορεί να ικανοποιήσει ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες όταν υπάρχει εμπειρία από ένα μεγάλο δείγμα εργασιών εδώ και 10 χρόνια.

Προώθηση & Διαφήμιση

Καταξιωμένα στελέχοι της εταιρείας, με πολυετή εμπειρία στον χώρο των πωλήσεων, της διαφήμισης και προώθησης συνεργάζονται μαζί μας, παρέχοντας τις υπηρεσίες μας σε σας με τον καλύτερο δυνατότο τρόπο. Υπάρχουν για σας!

Υποστήριξη

Άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό αναλαμβάνει να επιλύσει όποιο προβλημά δημιουργηθεί. Το call center μας μπορεί να σας εξυπηρετήσει ακόμα και ώρες αιχμής. Η κατανόηση και η διάθεση προς ικανοποίηση σας, μας χαρακτηρίζει.

Σύνταξη

Είμαστε εδώ για να δημιουργούμε την ενημέρωση και όχι για να την αναπαράγουμε. Πλήθος δημοσιογράφων παρακολουθούν, αναλύουν και καταγράφουν την επικαιρότητα. Μάθενουμε από το παρελθόν και εξελισόμαστε κοιτώντας το μέλλον.

Make your Job!

Έχετε ικανότητες που πιστεύετε ότι ταιριάζουν σε κάποιο τμήμα μας; Πάντα είμαστε “ανοικτοί” σε ανθρώπους με διάθεση για εργασία! Φτιάξτε την δουλειά σας και εμείς θα την υποστηρίξουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Οι αξίες μας

 • Αξιοπιστία

  100

  Υπευθυνότητα

  100

  Καινοτομία

  100
 • Υποστήριξη

  100

  Εξέλιξη

  100

  Ανάπτυξη

  100