Σχετικά με εμάς

  • Ποιοι είμαστε


    Ειδικευόμαστε στη διαφήμιση μέσω του ίντερνετ από το 2000 καταφέρνοντας να ηγούμαστε της αγοράς. Προσφέρουμε υπηρεσίες κατασκευής ιστοσελίδων και πάσης φύσεως διαφημιστικών ενεργειών ηλεκτρονικού και έντυπου είδους.

  • Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε πρωτοποριακές λύσεις διαφήμισης χρησιμοποιώντας τις νέες τεχνολογίες και ακολουθώντας τις διεθνείς τάσεις. Πάντα με σεβασμό στους πελάτες, αντιμετωπίζουμε την κάθε περίπτωση ως μοναδική και καλύπτουμε τις ανάγκες προβολής, προσφέροντας άριστη ποιότητα σε προσιτή τιμή.

    Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε την επιτυχημένη πορεία εισχωρώντας σε νέες αγορές και αυξάνοντας το μερίδιό μας σε κάθε τομέα δραστηριότητάς μας.

    Έχουμε δώσει ιδιαίτερη προσοχή στη λειτουργικότητα των υπηρεσιών μας και γι’ αυτό φροντίζουμε να την ανανεώνουμε συχνά, ώστε να εκσυγχρονίζεται και να ξεχωρίζει. Το σπουδαιότερο όμως είναι πως ακολουθούμε τις διεθνείς τάσεις και τεχνολογίες ώστε να παραμένουμε Νο1 στην ελληνική αγορά.

    Διαθέτουμε υψηλό προϋπολογισμό για τη διαφήμισή μας στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο, τον Τύπο και τις εκθέσεις του χώρου, ώστε να πετυχαίνουμε τη μέγιστη προβολή για εμάς και όλους τους συνεργάτες μας.