1500 BC

Το Εστιατόριο 1500 ΒC, είναι ένα πανέμορφο εστιατόρια που βρίσκεται στα Φηρά απέναντι από την Καλντέρα. Σε ένα παραδοσιακό Κυκλαδίτικο διώροφο σπίτι θα βρείτε ότι πραγματικά αναζητάτε! Απίστευτη θέα που προσφέρει η βεράντα του δεύτερου ορόφου αλλά και ονειρικές γεύσεις εμπνευσμένες από το ταλέντο του Σεφ!

Η πρόσβαση στο εστιατόριο είναι εύκολη αφού δεν υπάρχουν σκάλες.

Σπεσιαλιτέ του εστιατορίου, τα φρέσκα ψάρια που προσφέρει, αλλά και τα γευστικότατα χειροποίητα ψωμάκια από πετρόμυλο με ελιές, λαδάκι και μους σολωμού! Αστακό στην σχάρα με ρίγανη, αστακομακαρονάδα αλλά και το κοτόπουλο μαριναρισμένο πάνω σε λευκή μελιτζάνα και πολλά άλλα πιάτα, τα οποία σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να δοκιμάσετε!

Κύριος στόχος μας ήταν να αποδώσουμε με πληρότητα όλα τα χαρακτηριστικά του εστιατορίου. Τους χώρους, την διακόσμηση, τις σπεσιαλιτέ, τα ορεκτικά, τα κυρίως πιάτα αλλά και τα γλυκά! Το site το οποίο φτιάξαμε είναι εμπνευσμένο με βάση όλα τα κύρια χαρακτηριστικά της σύγχρονης τεχνολογίας. Χάρτης, video, εντυπωσιακές φωτογραφίες ολοκληρώνουν το σκηνικό δημιουργώντας μία ευχάριστη και πλήρη εικόνα στον επισκέπτη!

www.1500bc.gr